Aktuális események 2019. szeptembertől

Spread the love

 

Sportkirándulás – Platthy József Regionális Díjugrató

Az EFOP-1.3.9-17-2017-00026 Szabadidős tevékenységek fejlesztése Kisnána községben című pályázat keretében iskolánk tanulói és szülei kirándulást szerveznek Szilvásváradra. 2019. szeptember 27-én.  A résztvevők a Platthy József Regionális Díjugrató döntőt tekinthetik meg az újonnan átadott lovas komplexumban.  Tervezett program: a szilvásváradi lovarda megtekintése, a verseny megtekintése. Részvételi szándékát kérem jelezze 2019. szeptember 11-ig Horváth Lászlónál.


Táblajátékos foglalkozás

EFOP-1.3.9-17-2017-00026 Szabadidős tevékenységek fejlesztése Kisnána községben című pályázat keretében az érdeklődők az idei tanévben is részt vehetnek táblajátékos foglalkozáson. A foglalkozás keretén belül hétről hétre új játékokkal ismerkedhetnek meg a jelenlévők: tavalyi évben megtanult játékok mellett ( dáma, malom játékok, sakk, halma, tőtike, mancala, )  újabb társasjátékokkal is.

A játék öröme mellett a résztvevőknek fejlődik a problémamegoldó képességük, logikus gondolkodásuk, figyelmük, koncentrációjuk. A foglalkozás  végén házi versenyen mérhetik össze tudásukat.